maandag 14 maart 2011

Tijd voor weer wat apps die je leven makkelijker maken


Wanneer je de TVGIDS app aanschaft, kun je het abonnement op je huidige tv gids wel stopzetten. Werkelijk alles staat zeer overzichtelijk in deze app: films, incl IMDB waardering en trailer, aanraders, nu & straks, primetime en nog veel meer.

Trein zorgt ervoor dat je (als het goed is) geen trein meer mist. De gegevens in de app zijn gekoppeld aan de matrixborden op de stations, dus je ziet altijd de actuele vertrektijden(en helaas ook vertragingen).

Wanneer je Kranten download kun je ook het abonnement op je krant wel stopzetten. Alle kranten staan erin.

Voor diegenen die een UPC abonnement met een mediabox of DVR hebben, is de volgende app een uitkomst! De UPC app. Je kunt met deze app namelijk direct overal en op elk moment herinneringen instellen of je favo programma opnemen. Zo hoef je nooit meer iets te missen of op uitzending gemist te zoeken.

Linkedin heeft sinds kort ook een app. Erg handig om je zakelijke netwerk bij te houden.

Vertalen is een app gebaseerd op de optie vertalen van Google. Er zit zelfs een microfoon in die de door jou ingesproken tekst in een andere taal kan uitspreken. Altijd handig als je in China iets wilt bestellen..

Foto's bewerken in een paar klikken? Dat kan met Camera+. Echt een musthave die je veel bewerkingstijd en lelijke foto's bespaart.

Nadeel van de Iphone is het gemis van de leuke smileys. Maar laten ze daar nu ook een gratis app voor hebben, Emoji. Download hem, ga naar instellen, toetsenbord, en voeg Emoji toe.

Wil je altijd en overal toegang hebben tot je thuispc? Schaf dan teamviewer aan. Met deze app kun je zo in je thuiscomputer.

Nu ongeveer iedereen verslaafd is aan Angry Birds, hebben wij een nieuwe gratis verslaving.. Words with Friends. Online scrabbelen met je vrienden.

Ga je wintersporten en kijk je regelmatig naar de sneeuwhoogte op internet? Dat kan handiger! Download gewoon de app Sneeuwhoogte.

Sleepcycle is er alweer een tijdje, maar voor diegenen die hem nog niet kennen.. Dit is een app die je slaap-waakritme bijhoudt. Na 3 dagen is je slaapritme vastgesteld en kun je hem zo instellen dat je wordt gewekt wanneer je in je lichte slaap bent beland. Volgens de app zul je zo nooit meer brak wakker worden.

Geen opmerkingen: