maandag 8 november 2010

Apps die je (geld) besparen


Soms kosten ze €15,- (de Quote 500), meestal €0,79 en veel zijn er gratis, en ze kunnen je veel opleveren, let's talk Iphone/Blackberry/Android apps! Sorry 'koelkast' bellers..

Flitsmeister
Zeer handige app voor mensen die graag het gaspedaal intrappen. Flitsmeister laat zien waar je hem even los moet laten..

Ipc
De app van de Iphoneclub. Hierop vind je alle nieuwtjes rondom (nieuwe) Iphoneapps, de prijzen van Iphoneaanbieders, tips voor gratis apps en een tip van de dag.

Marktplaats
Geen verdere uitleg nodig..

Appie
De eerder genoemde app van Albert Heijn die je helpt bij het maken van je boodschappenlijst, de snelste route door de winkel aangeeft, bonus aanbiedingen weergeeft en tal van recepten bevat.

IMDB
Bespaar jezelf een slechte film, check eerst even de score en reviews van de film die je wilt kijken op deze app.

H&M
De H&M is natuurlijk al niet duur, maar met deze app kun je ook direct online bestellen en ze hebben regelmatig leuke kortingen.

Booking.com
Bezig aan een roadtrip en wel zien waar je strand? Hier kun je direct een goedkoop hotel reserveren.

WhatsApp
Smsen is zooo 2009. Met Whatsapp kun je gratis berichten sturen naar al je vrienden die ook WhatsApp op hun mobiel hebben geinstalleerd. Dit is vergelijkbaar met het Pingen van de Blackberry.

Nu.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Buienradar
Bespaart je een nat pak.

Ebay
Altijd en overal online bieden.

Vakantieveilingen
Het woord zegt het al 'veilingen'. Dat betekent dat je er snel bij moet zijn. Met deze app ga je zeker die vakantie als eerste scoren.

Appshopper
Met de appshopper zie je alle apps die in de aanbieding zijn.

TXXI
Een borreltje teveel op? Schaf TXXI(Taxi) aan. Eén druk op de knop en er wordt een taxicentrale in de buurt gebeld. Scheelt je een flinke boete of een hotel.

T-Mobile navigatie
Voor alle T-mobile klanten is er een gratis navigatiesysteem beschikbaar. Bespaart je benzine en een duur navigatiesysteem.

Facebook
Je kunt niet meer zonder, wil je een beetje bij blijven..

Weet jij nog meer handige apps? Post een comment!

Geen opmerkingen: