zaterdag 13 november 2010

Zie ginds komt de surprise hulp


Is jouw profiel:
Daar zit je dan, op 4 (of zelfs 5) december, midden in de Sinterklaas-surprise-stress: vingers onder de verf, lijm die niet wil drogen en de wanhoop nabij. En dan moet je ook nog met een crea-bea gedicht op de proppen komen, aaaaghh..

Herkenbaar?..

Om je budget binnen de perken te houden en tijd, stress, halfbakken surprises en slechte gedichten te besparen, ga online! Op internet zijn allemaal uiterst creatieve mensen die hun Sint tips online zetten. Houd jij tijd over voor het (online) shoppen naar een leuk cadeau(tje). Daar heb je nog 3 weken rustig de tijd voor..

Surprisetips vind je op zoz.nl, ze.nl, knutselidee.nl en hobo.blogo.nl.

Gedichten vind je op sinterklaasgedichten.com, sinterklaasgedichten.net en rijmhulp.nl.

Geen zin in het schrijven van een groot gedicht? Of heb je zin om de ontvanger van je surprise eens echt te laten zwoegen? Verberg dan je boodschap of gedicht eens in een puzzel! Of maak een doorloper die als oplossing de ware naam van de Sint onthult. Op deze pagina van Discovery Channel kun je diverse soorten puzzels genereren. Weer eens wat anders.

Heb je echt geen zin/tijd/skills om te gaan zitten knutselen dan kun je een kant en klare surprise kopen. Ga hiervoor naar marktplaats en tik in 'sinterklaas surprise'. Voor €5 heb je al een (op maat gemaakte) surprise.

Geen opmerkingen: