woensdag 3 november 2010

Lekker en goedkoop uit eten



Wanneer je het idee hebt dat je moet bezuinigen, doe je dit vaak op etentjes. Dit hoeft niet. Je kunt prima een keer uit eten gaan, maar dan goedkoper!

Restaurantweek
Wil je een keer dineren in een toprestaurant? Dat kan! Twee maal per jaar is het Nationale restaurantweek. De Restaurant Week (3-gangen voor €25,-) van 23 t/m 29 aug. 2010 was een zeer groot succes. Er dineerden meer dan 215.000 gasten bij 1250 restaurants.

De eerste Restaurant Week in 2011 is van 14 t/m 20 maart in de gehele BeNeLux, te verwachten: 2000 restaurants en 300.000+ beschikbare plaatsen.

Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief van Diningcity. Dan ben je als eerste op de hoogte van de start voor reserving van een tafel in de restaurantweek. De tafels in exclusieve (sterren)restaurants zijn namelijk snel weg.

Tip: wij hebben dit jaar heerlijk gegeten bij Loocatie in Heiloo. De ouders van Barbara hebben genoten bij 't Eethuysje in Castricum.

Diner Jaarkaart
Wil je een jaar lang bij een grote selectie (ruim 900) restaurants eten tegen 25% korting op de rekening tot 4 personen? Met de dinerjaarkaart kun je veel goedkoper uit eten gaan door bij reservering te vermelden dat je gebruik maakt van de dinerjaarkaart. Normaal kost de dinerjaarkaart €35. Nu hebben ze een actie i.s.m. etenvooreentientje, waarbij je een kaart kunt aanschaffen voor €24,95.

Tip: ook de website Restaurantdeals bevat een online restaurantgids met deals (kortingen, voordelen, acties en leuke verrassingen) die door restaurants worden aangeboden aan jou als hun gast. Alle restaurants zijn duidelijk in kaart gebracht met foto’s, adres, beschrijving en locatie.

Geen opmerkingen: